Nytt från SH

Nyheter från Svenska Hästavelsförbundet

Falsterbo Horse Show 8–9 juli?

Ingen officiell förfrågan har inkommit än men tidigare år har de önskat fartfyllda uppvisningar och en rasparad med hästar från olika raser och inriktningar till invigningen på internationella dressyrbanan!

Falsterbo väljer själv ekipage som de vill ha. Daguppstallning och inträde för två personer per häst brukar ingå. Vaccinationskrav!

 

Westcoast Equestrian Week, Åby Travbana, Göteborg,  25–30 juli

WEW är en nystartad tävling (2022) för både hoppning och dressyr upp till elitnivå men även mässa och familjeaktiviteter. De har önskat en aktör som tar hand om paddockprogram, isåfall kommer det att finnas paddock (grus), minst 20x40, uppstallning och elplatser. Ev gemensam monter?

Möjlighet då att anordna tävlingar, clinics, uppvisningar mm hela veckan (tisdag till söndag). Vaccinationskrav! I övrigt stor chans att forma det som vi vill?! Intresseanmälan tas emot

 

Djurens Helg, Solvalla 12–13 augusti

Djurens Helg planerar att köra igen 2023. Mer information kommer, men vi har intresseanmält att ha hand om paddockprogrammet. Plats för montrar finns, uppstallning och goda parkeringsmöjligheter inkl elplatser Paddocken var 20x60 på gräs (?) och vi planerade paddockprogrammet själva!

Intresse anmäl gärna i god tid!

Blå Basen


Blå Basen är en webbtjänst från Svenska Hästavelsförbundet.

Blå Basen innehåller uppgifter om hästar och deras härstamning, resultat från exteriörbedömningar, tävlingar, avelsvärderingar med mera.