NYHETER

Hästar till salu är uppdaterat!

 

Vill du annonsera här?

Skicka ett mail till web@lipizzaner.se

 

 

 

 

 

 

 

NYHETER

Uppdaterat på hemsidan.

För dig som tänker betäcka din renrasiga lipizzaner finns det lite att tänka på.

Här kommer en kort information som rör detta.

Inbjudan

Höstmöte för medlemmar den 23 september 2017.

 

Årets möte blir i Mölnbo på Stuteri Nådhammar. Vi börjar dagen med att rida clinic för Monica Karlsson på egen häst. Sedan äter vi lunch och lyssnar på Monica då hon håller en föreläsning innan vi börjar mötet och fikar.

 

Om Monica: Monica Karlsson har lång erfarenhet inom hästyrket, som tränare, ridskolechef och tävlingsryttare. Monica erbjuder genom sitt företag All About a Horse undervisning för ryttare och hästar i alla grenar, inklusive körning.

Monicas filosofi bygger på följsamhet, lätthet och avspändhet i kontakten med hästen. Hennes undervisning fokuserar särskilt på kommunikation, balans och sits. Ett harmoniskt ekipage i balans kännetecknas enligt Monica av tydlig kommunikation med lätta hjälper, en avspänd sits och en häst som arbetar i korrekt och skonsam form.

Hon tränar tävlingsryttare i samtliga grenar och har tränat ryttare upp till EM i westernridning. Hon arbetar även med hästar från marken i töm, med fokus på lösgjordhet, lydnad och förberedande samlande träning. Monica har själv tävlat upp till Prix S:t Georges i dressyr, lätt klass i hoppning och fälttävlan samt på elitnivå i reining. Mer om Monica på hennes egen hemsida: http://monica-karlsson.wixsite.com/all-about-a-horse

 

Max sex ryttare som rider 45 minuter enskild lektion. Akademiskt, Klassiskt eller Reining (western), enligt eget önskemål. Pris 400kr/lektion/ryttare. Anmälan är bindande och du ordnar ersättare eller betalar även om du får förhinder. Först till kvarn gäller. Betala när du fått din ridplats bekräftad.

Stallplats 200kr/box, betala när ridplatsen bekräftats.

Hemmalagad lunch och fika 100kr/person. Betalas då du anmäler. Glöm ej skriva eventuella allergier eller önskemål.

Anmäl önskemål om ridplats, lunch och närvaro på mötet till web@lipizzaner.se senast den 3/9 2017. All betalning sker till SLFs plusgironummer: 73 00 61-9

 

Preliminärt tidsschema:

Klockan 08:15-12:45 clinic för Monica

Klockan 12:45-13:30 lunchpaus

Klockan 13:30 föreläsning för Monica

Klockan 14:30 SLFs höstmöte börjar inkl fika

På dagordningen bl.a. förslag till ny stambok.

Varmt välkomna önskar SLFs styrelse.

 

Besök oss på Facebook

I Diskussionsgruppen Svenska Lipizzanerföreningen pratar vi om lipizzanerhästen i största allmänhet.

 

På föreningens Facebooksida hittar du aktuell information om vad som händer i föreningen.

Copyright 2017 © Svenska Lipizzanerföreningen